Saturday, March 8, 2014

SET KRIM POLLA


KRIM POLLA PLATINUM CRYSTAL WHITE
HARGA : RM18

Adalah hasil kajian termaju dalam kosmetikologi dengan kualiti terbaik. Krim ini mengandungi sebatian yang mempercepatkan pencerahan, melembutkan dan melicinkan kulit anda.



* Sangat berkesan bagi untuk pencerahan/pemutihan.

* Mengandungi vitamin melicinkan kulit.

* Mengandungi elemen semulajadi yang mempercepatkan pemutihan, melembutkan dan melembabkan kulit.



Kembalikan keremajaan kulit anda hari ini!!! Mengurangkan jerawat, bintik hitam dan jeragat!!!



CARA GUNA POLLA PLATINUM CRYSTAL WHITE :-

Untuk kesan maksimum, sapukan krim di seluruh muka dan leher sebelum tidur dan pada pagi hari setiap hari.



KANDUNGAN POLLA PLATINUM CRYSTAL WHITE :-

- Arbutin :- Menghalang pembentukan melamin dan mempercepatkan proses pencerahan.

- Ekstrak Mutiara :- Menyuburkan kulit supaya lembut dan lembab.

- Collagen :- Memperkuatkan struktur kulit.

- Vitamin B3 :- Membantu kulit supaya putih semulajadi.

- Vitamin C :- Sebagai anti oxident.

- Kojic Asid :- Menghalang pembentukan sel-sel gelap kulit. Menghalang jerawat dan jeragat.
********************************************************************************
KRIM POLLA GOLD
HARGA : RM20

POLLA GOLD SUPER WHITE PERFECTS :-

Krim ini mengandungi molekul-molekul kecil bersaiz nano yang sangat berkesan untuk kulit anda. Secara semulajadi mengurangkan blemish, jerawat, melembutkan kulit kepada warna cerah, menegangkan kulit. Kesan boleh dilihat selepas pemakaian krim seawal 3 hari!!!



* Kandungan arbutin 2 kali ganda - memudarkan parut dan jerawat.

* Kandungan ekstrak emas - rawatan pemulihan kulit dan melembutkan.

* Meningkatkan kelembapan kulit - kulit muka terasa segar dan lembab selepas penggunaan.

* 2 kali ganda kojic asid - 2 kali ganda rawatan jerawat dan akne.

* 2 kali ganda vitamin E, C, B3 - kesan dua kali ganda mencerahkan dan menghalang dan menghilangkan kedut (wrinkles).



Kenapa Krim Polla Gold???

Kerana dengan harga yang mahal sedikit anda akan dapat kesan 2 kali ganda!!!



CARA GUNA POLLA GOLD SUPER WHITE PERFECTS :-

Sapukan di seluruh muka dan leher pada malam sahaja.
***************************************************************************
KRIM POLLA [ SIANG | MALAM ]
HARGA : RM15

POLLA ANTI-ACNE AND ANTI-MELASMA WHITENING DAY CREAM :
Dirumus khas untuk merawat jerawat  & jeragat, dan untuk memberi kulit anda lebih cerah & lembut dengan menggunakan setiap hari dengan perlindungan UV yang berkesan.

KANDUNGAN DAY CREAM :
Kojic acid, a fast-acting anti-acne agent and whitener. allantoin extract, a natural anti-aging agent, Vitamin C whitener, and Vitamin B3.

CARA PENGGUNAAN DAY CREAM :
Cuci muka terlebih dahulu, kemudian Sapukan Polla Anti-Acne and Anti-Melasma Whitening Day Cream ke muka, urut muka anda perlahan-lahan sehingga krim diserap sepenuhnya. Untuk keputusan yang lebih baik gunakan dengan Polla Anti-Melasma Whitening Night Cream.

 POLLA ANTI-MELASMA WHITENING NIGHT CREAM :
Adalah krim malam yang dirumuskan khas untuk memutihkan kulit anda apabila anda sedang tidur!

KANDUNGAN  NIGHT CREAM :
Concentrations of Arbutin (Bearberry Extract), a powerful and safe skin whitener, Vitamins E and B3 and titanium oxide, a UV protector.

UNTUK KEPUTUSAN PEMUTIHAN TERBAIK:
Gunakan hujung jari anda untuk sapukan krim pada kawasan-kawasan gelap, dan urut perlahan-lahan. Gunakan dengan Polla Anti-Acne and Anti-Melasma Whitening Day Cream untuk pemutihan 24-jam.

*************************************************************


SABUN POLLA
SABUN POLLA PLATINUM :-
Sabun herba semulajadi untuk mengurangkan jerawat, jeragat dan untuk mencerahkan kulit.
* Mengandungi herba Asli Thai yang sesuai untuk kulit muka dan badan.
* Menjadikan kulit yang sihat dengan penyelesaian semula jadi.
* Boleh digunakan pada muka dan badan.
* Bagi sesetengah pengguna kulit akan terasa pedih sedikit dan tidak menyenangkan. Ini merujuk kepada penarikan balik kulit dan lemak di atas lapisan nipis horny (stratum corneum) kulit atau kesan pengelupasan.
KANDUNGAN SABUN POLLA PLATINUM :-
Sabun berasaskan, vitamin E, liken, Loicera, Herba Japonica, Herb Rhinacantus, Metholcryspal.
TESTIMONI KRIM POLLA


BEFORE : blackhead + pori2 ketara

SELEPAS 1 WEEK : blackhead xde + pori2 mengecil + kulit makin lembab + bermaya..


TESTIMONI 1: @AIN AMZAH - kak...dah lame saya cari produk nih...dulu saya penah pakai... tapi stop sebab orang yang jual tu tak amik stok dah..... BEST SANGAT gune krim nih.....muke saya licin... Insyaallah tak de kesan sampingan...ari tu saya stop pakai pon..tak ada kesan apa2...kulit mcm biase je...krim nih mase 1st saya pakai untuk seminggu pertama...die mengelupas sikit kan kak??tapi tak pedih n merah....peeling die sikit je...parot jerawat pon makin hilang..jeragat pon xde..nih sy pakai produk lain...muke bnyk jeragat n bintik2 hitam..:( ..nasib baik saya nampak fb akak nih....saya nak order 3set kak.....bagi no akaun CIMB yeee...

TESTIMONI KE 2 : Salam sis. nak gtaw sikit nih pasal krim. sy dah pakai seminggu. mula2 pakai, muke ade cam pedih sikit, tapi xmerah2(mungkin sbb saya gelap kot,hehe)..pastu 3 ari pakai die mengelupas..tp x banyak..sikit2..kalau pakai foundtion tu nmpk la sikit.jerawat pon kua jugak sikit.tp xpe,saya teroskan pakai..hari ke 5 gelupas dh xde,jerawat xde,pedih pon x lagi..saya g kerja. member office tego.. nape muke sy cerah/putih sikit, n parot jrawat dh pudar kt muke? hehhe..saya mampu tersenyum je..sy pon promote la product nih kt dorang..mingu depan saya nk borong sis.bagi special price taw.. :) THANK YOU SIS!


Testimoni 3 : akak..barang dah sampai kamis hari tu. best la krim nih. Ingatkan krim made in thai nih x elok. sukenye. mula2 pakai pedih sikit kt bhagian parot n jerawat. jerawat batu sy dah pon pecah.tp saya pakai x gelupas pulak.hehe.thanks kak! nnt saya anta gamba saya b4 n after.:)